Reklamation och retur

Läs gärna igenom allt text på denna sidan innan du fyller i en returanmälan.

Du som är privatperson har 14 dagars ångerrätt/bytesrätt när du handlar av oss. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket.

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet. Om det finns garanti som är längre än 3 år kan du reklamera inom garantiperioden. Garantin och byte/ångerrätten omfattar ej El detaljer och Trim delar. Du kan heller inte returnera el detaljer som är provmonterade eller inte ligger i sin originalförpackning.

Företag bör undersöka varan i samband med mottagandet och reklamera eventuella fel inom skälig tid. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden. I annat fall hänvisar vi till respektive tillverkare eller serviceställe.

Vi skickar alltid med en returblankett ihop med er beställning. Vänligen fyll i denna och lägg med ihop med delarna du vill returnera till oss. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.